Vakhandel

Banden

Banden leveren wij strikt aan de vakhandel. Vraag bij uw garage een offerte aan en hij zal u een zeer scherpe aanbieding doen. Wij kopen de banden bij 1 van de grootste leveranciers binnen Europa. Hierdoor zijn wij en dus ook u altijd verzekerd van een scherpe prijs.

 

De merken die wij onder andere direct uit voorraad leveren zijn onder andere Goodyear, Continental, Michelin, Dunlop, Vredestein, Tyfoon en Delinte.

 

Met een grote eigen voorraad levert Auto Waard via de Direct Service, dit betekent directe beschikbaarheid voor de garagist. Alle overige banden worden de volgende dag geleverd vanuit het centraal magazijn met een voorraad van ca. 3 miljoen banden.

 

Bestellen van Banden en Velgen

Graag levert Auto Waard alle gewenste banden, waarbij het voor zich spreekt dat de klant bepaalt hoe een bestelling wordt gedaan, direct aan de balie in één van onze vestigingen, telefonisch of via electronische weg (vakhandelwebsite, e-mail). Voor de vakhandel stellen wij de Auto Waard Banden Webshop beschikbaar, waarmee op basis van de bandmaat de juiste band gezocht, getoond en besteld kan worden.

 

Naast banden leveren wij ook stalen en aluminium velgen. Binnen onze webshop voor de vakhandel kunnen wij voor elk merk auto een complete set leveren. Heeft u nog banden maar wilt u alleen velgen....geen probleem, alles is mogelijk.