Vakhandel

 

AUTOSERVICE TOTAAL

 

Waarom Autoservice Totaal relevant is voor u.

U vind het belangrijk om de volledige grip op hun eigen autobedrijf én hun vrijheid te behouden. Bent u toe zijn aan meer professionele ondersteuning zonder dat je de touwtjes uit handen verliest. Denk bijvoorbeeld aan de inrichting van je online marketing activiteiten. 

Ben je bijvoorbeeld minder goed zichtbaar in de regio waardoor je potentiële klanten misloopt? Autoservice Totaal biedt graag meer professionele ondersteuning daar waar je het kunt gebruiken.

AutoMarketeer

Via AutoMarketeer krijg je een ruime keuze in promotiematerialen aangeboden. 

Via de tool Youvia wordt er een online bedrijfsprofiel aangemaakt waarmee je bedrijf optimaal vindbaar is in Google en er wordt een online marketingscan voor je uitgevoerd en een advies gegeven. Met het Youvia bedrijfsprofiel wordt uw bedrijf ook vermeld op 30 andere websites, zoals de Telefoongids en Openingstijden.nl en apps, zoals TomTom.

Met Klantenvertellen zorgen uw klanten ervoor dat hun potentiële klanten online reviews over hun autobedrijf op de juiste plek vinden en lezen. Hiermee wordt de betrouwbaarheid en de kans op nieuwe klanten vergroot. Consumenten baseren hun mening vooral op basis van uw online visitekaartje, 90% leest reviews voordat ze iets kopen.

Kentekenloket

Met Autoservice Totaal kunt u ook lid worden van Kentekenloket (indien beschikbaar) en kunt u kentekens overschrijven tussen consumenten onderling. Daarnaast zal een vermelding op Garagevergelijker.nl de zichtbaarheid van uw klant in de regio vergroten. Dit zijn allemaal weer extra kansen om nieuwe klanten te werven.