Vakhandel

Diesel Büchli Partner

Als Diesel Buchli Parter hebben wij de beschikking over een complete lijn aan brandstofpompen en verstuivers voor dieselmotoren. Diesel Buchli levert deze lijn en de lijn bestaat uit alle merken en systemen. Van conventionele lijnpompen en elektronisch geregelde verdelerpompen tot de modernste common rail hoge drukpompen en injectoren. Daarnaast testen wij per 1 juni 2013 verstuivers op onze Bosch EPS202 testbank.

 

In ons filiaal in Heerhugowaard ligt een uitgebreid assortiment brandstofpompen en verstuivers. Wij leveren uitsluitend 'premium ruil' als ruildelen en fabrieksnieuwe producten. Ook kunnen wij putten uit het centrale magazijn in Harderwijk zodat we uw bestelling uiterlijk de volgende dag uitleveren in onze eerste route naar u toe.

 

Verstuivers testen

Moderne common rail dieselsystemen zijn simpel in de opbouw maar des te ingewikkelder in de aansturing. Het zomaar vervangen van onderdelen is kostbaar en vaak niet de oplossing. Verstuivers laten testen in onze dieselwerkplaats helpt een goede diagnose te stellen en voorkomt onnodige vervanging. 

 

Als Diesel Buchli Partner zijn wij in het bezit van een hypermoderne Bosch EPS202 verstuivertestbank waarmee we uw verstuivers nauwkeurig aan de tand voelen en deskundig beoordelen. Bij vastgestelde gebreken adviseren wij u direct over de mogelijke oplossingen. Uiteraard staat ook Diesel Buchli ons volledig ten dienst met de nodige technische support.

 

De voordelen op een rijtje:

 

  • Assortiment common rail injectoren en brandstofpompen direct beschikbaar uit ons filiaal
  • Wij leveren voor en van alle merken: Alfa Romeo tot Volvo en van Bosch, Denso tot VDO
  • Kwaliteit: Hoogwaardige affabriek dieseldelen en premium ruildelen
  • Levering: Direct uit eigen voorraad en snel vanuit Diesel Buchli Harderwijk
  • Service: Technische back-up met veel kennis en ervaring
  • Prijs: Brutoprijzen zijn zeer competitief en een gegarandeerde korting
  • Training: In samenwerking met Diesel Buchli verzorgen wij technische trainingen voor de garage

 

Kortom, Auto Waard is uw leverancier op alle vlakken, minder aanspreekpunten en 1 factuur. Diesel Buchli is onze Partner om u optimaal te voorzien in back-up en service op dieselgebied.

 

Voor meer informatie over Diesel Buchli verwijzen wij u door naar hun website.