Vakhandel

NEXDRIVE

 

Service netwerk voor nieuwe generatie voortuigen

Nexdrive verzorgt alles op het gebied van techniek en marketing. Want de automobilist, uw klant, moet natuurlijk wel weten dat hij met een nieuwe generatie voertuig (elektrisch, hybride) nog steeds bij zijn eigen garage terecht kan. Vertrouwde kwaliteit, maar dan next level.

Bij deelname ontvangt uw garage een uitgebreid pakket met promotiemateriaal. En we zorgen ervoor dat op de buitenzijde van uw bedrijfspand duidelijk zichtbaar wordt dat u Nexdrive servicepunt bent. Daarnaast wordt er continue gewerkt aan uw online zichtbaarheid. We promoten uw bedrijf o.a. via de website, via social media (Facebook posts en advertising), via huis-aan-huis folders maar we ontwikkelen ook marketing-uitignen op uw eigen verzoek.

 

Wat levert het u op?

Elektrische auto's gaan de markt overspoelen. Elk automerk komt binnen twaalf maanden met een elektrisch model. Die trend is al een tijd gaande. Daarnaast begint ook de occasionmarkt te elektrificeren. Dit gebeurt nog niet snel maar ook dat gaat veranderen. Zeker nu de overheid subsidies blijft verlenen.

 

  • Universeel en onafhankelijk betekent niet dat u het alleen moet doen
  • Wees klaar voor reparatie en onderhoud aan elektrische en hybride voertuigen
  • HET EV/Hybride concept voor het universelen onafhankelijke autobedijf

 

Als alle seinen op groen staan, dan kunnen wij helpen om met uw bedrijf de volgende stap te zetten. Richting de volgende generatie auto's EN automobilisten.

 

U werkt dan met  het hoogwaardig EV-gereedschap van Auto Waard. Met de beste training, logistieke service en ondersteuning.

 

En natuurlijk willen wij ook onze onderdelen aan u verkopen. Voor een eerlijke prijs, zodat u er ook aan verdient. We dwingen u tot niets maar werk juist graag samen zoals u dat van ons al 50 jaar gewend bent. Auto Waard doet graag zaken op basis van gelijkwaardigheid waar er een gezond verdienmodel is voor ons beiden en waarbij we uw klant kunnen bedienen met goede prijzen en kwalitatief goed onderhoud aan hun elektrische of hybride auto.

 

Nexdrive is niet voor iedereen, Nexdrive is voor de volgende generatie!

 

 

 

 Alliance Automotive lanceert NexDrive: formule voor nieuwe generatie auto's  - AMT

 

 

 

 

  

 

Electric car batteries: everything you need to know | CAR Magazine

  

 

 

 

 

 

 

 

EV/elektrische auto - oplaadkabel - Type 1 naar Type 2 | 32 Amp | 5 Meter  |: Amazon.nl

 

 

 

 

 

Buick belicht aandrijflijn Velite 6 - AutoWeek.nl