Vakhandel
 • Heerhugowaard: 072 - 5744598
  Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
  Zaterdag: 09:00 - 12:30 uur
 • Schagen: 0224 - 212066
  Maandag t/m vrijdag: 08:00 - 17:30 uur
  Zaterdag: 09:00 - 12:30 uur

 

Auto Waard ontzorgt

Het milieu is de laatste jaren een onderwerp geworden waar geen enkel bedrijf meer omheen kan. Vanuit de overheid worden er, terecht, veel verplichtingen opgelegd ten aanzien van verwerking van gebruikte en oude materialen binnen het garage bedrijf. Door onze jarenlange ervaring kunnen wij u adviseren op het gebied van milieuregelgeving. Naast dit advies bieden wij ook de mogelijkheid om de oude en afgewerkte producten op te halen. Wij ontzorgen !! Per December 2013 zijn wij een exclusieve samenwerking aangegaan met www.autoafval.nl voor Noord Holland Noord. Samen met deze gerenommeerde partij met jarenlange ervaring bieden wij u een totaalplaatje. Wij voeren de producten niet alleen af maar zorgen er ook voor dat u altijd de beste prijs heeft!

 

Olie

De meest voorkomende vloeistof binnen het garagebedrijf is bij uitstek olie. Duizenden liters per jaar worden er bijgevuld tijdens het verversen van de olie. Dit betekent ook dat er duizenden liters per jaar aan afgewerkte olie binnen het garagebedrijf aanwezig zijn en deze moeten worden afgevoerd.

 

In samenwerking met www.autoafval.nl biedt Auto Waard u de mogelijkheid om deze olie op te laten halen. Voor u als garagebedrijf biedt dit veel voordelen.

 

 • U kunt middels formulieren laten zien dat u de afgewerkte olie laat afhalen door een gecertificeerd bedrijf
 • U krijgt een vergoeding voor de afgewerkte olie die wordt opgehaald

 

Banden

Net als olie zijn ook banden een veelvoorkomend product die op de juiste manier moeten worden afgevoerd. Binnen het afvoeren van banden zijn er twee mogelijkheden.

 

 1. Auto Waard B.V. levert u de banden en neemt uw oude banden mee. Wij zorgen voor de verdere afwikkeling.
 2. In samenwerking met www.autoafval.nl en Auto Waard B.V. worden uw banden opgehaald bij u door Robeo. Robeo zorgt voor de verdere afwikkeling.

In beide gevallen heeft u niet de zorg van de ruimte die de oude banden innemen en daarnaast kunt u aantonen dat u de banden heeft ingeleverd bij een bedrijf dat gecertificeerd is voor de inname van oude banden.

 

Accu's

Naast de levering van nieuwe accu's nemen wij ook alle oude accu's retour. U hoeft zelf niet voor een speciale accuopslag bak te zorgen, wij nemen de oude accu's gewoon mee retour en slaan deze op in speciale opslagbakken. Wij laten deze bakken ophalen door van www.autoafval.nl. Zij zijn de grootste inzamelaar in Nederland van oude accu's. Zij zorgen ervoor dat de accu's terecht komen bij enkel erkende verwerkers van accu's.

 

U kunt ook uw oude accu's gratis afgeven aan de balie bij onze showrooms.

 

 

Overige

 

De eerder genoemde afvalstromen zijn de meest voorkomende binnen het autobedrijf. Echter verzorgen wij ook in samenwerking met www.autoafval.nl voor de afvoer van overig afval. Denk hierbij aan papier, plastic, restafval et cetera.