Vakhandel

ย VACATURES

ย 

Routechauffeur Heerhugowaard (Vacature per 31-5-2022)

ย 

Wij zoeken een fulltime ๐—ฟ๐—ผ๐˜‚๐˜๐—ฒ๐—ฐ๐—ต๐—ฎ๐˜‚๐—ณ๐—ณ๐—ฒ๐˜‚๐—ฟ voor onze vestiging in ๐—›๐—ฒ๐—ฒ๐—ฟ๐—ต๐˜‚๐—ด๐—ผ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ. Ben jij een enthousiast persoon die het leuk vind om als uitbreiding bij ons team te komen?
ย 
Als routechauffeur zorg jij ervoor dat de juiste producten op tijd bij onze klanten worden afgeleverd. Jij bent het gezicht en visitekaartje van Auto Waard.ย 
ย 
Klantvriendelijkheid, professionaliteit en secuur werken zijn belangrijke onderdelen van deze afwisselende baan. Wij vinden het belangrijk dat jij netjes, correct en enthousiast overkomt.
ย 
Ben je geรฏnteresseerd in deze functie dan kan je jouw ๐—–.๐—ฉ. ๐—ฒ๐—ป ๐˜€๐—ผ๐—น๐—น๐—ถ๐—ฐ๐—ถ๐˜๐—ฎ๐˜๐—ถ๐—ฒ๐—ฏ๐—ฟ๐—ถ๐—ฒ๐—ณ mailen naar ๐—ฝ๐—ฎ๐˜‚๐—น@๐—ฎ๐˜‚๐˜๐—ผ๐˜„๐—ฎ๐—ฎ๐—ฟ๐—ฑ.๐—ป๐—น
ย 
๐˜‘๐˜ฆ ๐˜ด๐˜ฐ๐˜ญ๐˜ญ๐˜ช๐˜ค๐˜ช๐˜ต๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ ๐˜ธ๐˜ฐ๐˜ณ๐˜ฅ๐˜ต ๐˜ข๐˜ญ๐˜ญ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ช๐˜ฏ ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฉ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฅ๐˜ฆ๐˜ญ๐˜ช๐˜ฏ๐˜จ ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ๐˜ฐ๐˜ฎ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ธ๐˜ข๐˜ฏ๐˜ฏ๐˜ฆ๐˜ฆ๐˜ณ ๐˜ธ๐˜ฆ ๐˜ป๐˜ฐ๐˜ธ๐˜ฆ๐˜ญ ๐˜Š.๐˜. ๐˜ข๐˜ญ๐˜ด ๐˜ฎ๐˜ฐ๐˜ต๐˜ช๐˜ท๐˜ข๐˜ต๐˜ช๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ณ๐˜ช๐˜ฆ๐˜ง ๐˜ฉ๐˜ฆ๐˜ฃ๐˜ฃ๐˜ฆ๐˜ฏ ๐˜ฐ๐˜ฏ๐˜ต๐˜ท๐˜ข๐˜ฏ๐˜จ๐˜ฆ๐˜ฏ.

ย 

ย 

OPEN SOLLICITATIES

ย 
Wij zijn met enige regelmaat op zoek naar personeel. Lijkt het jou leuk om bij ons aan de slag te gaan? Stuur je C.V. en motivatiebrief naar paul@autowaard.nl . Geef aan naar welke functie je zou willen solliciteren en dan nemen wij jou gegevens op in onze database. Zodra er iets vrijkomt nemen we contact met je op.
ย 
Wellicht tot snel!
ย 
ย 
ย 

ย 

ย 

ย 

ย 

ย