Vakhandel

VACATURES

 

COMMERCIEEL MEDEWERKER BINNENDIENST (Heerhugowaard) vacature per 9-3-2023 

Voor ons filiaal in Heerhugowaard zijn we op zoek naar een enthousiast persoon die full time onze verkoop binnendienst komt versterken. In de functie ben je het eerste aanspreekpunt in de winkel en wikkel je de online orders af. Daarnaast help je klanten telefonisch en zijn er meerdere leuke aanvullende (tecnnische taken)
 

We zoeken iemand die goed kan samenwerken en bij wie de klant altijd op 1 staat. Een (auto)technische achtergrond is een pre. Bij Auto Waard ben je onderdeel van een geoliede machine en ben je samen met je collega's dagelijks bezig met het leveren van een optimale service naar onze klanten.
 

Zie jij jezelf graag in ons team of weet jij iemand bij wie deze funtie op het lijf is geschreven? Mail dan je C.V. en motivatiebrief naar paul@autowaard.nl

Alleen complete sollicitaties (C.V. + motivatiebrief) worden in behandeling genomen.

 

OPEN SOLLICITATIES

 
Wij zijn met enige regelmaat op zoek naar personeel. Lijkt het jou leuk om bij ons aan de slag te gaan? Stuur je C.V. en motivatiebrief naar paul@autowaard.nl . Geef aan naar welke functie (routechauffeur, commercieel medewerker, oid) je zou willen solliciteren en dan nemen wij jou gegevens op in onze database. Zodra er iets vrijkomt nemen we contact met je op.
 
Wellicht tot snel!