Vakhandel

BOSCH Ruitenwissers 

Een beter zicht op de weg, vandaag én morgen: daarvoor staan de ruitenwissers van Bosch garant. Ze passen perfect op elk voertuig en kunnen elk weer aan. En dankzij het uitgebreide assortiment voldoen ze zelfs aan de meest uiteenlopende noden van de markt en van de klant.

 

Traditie en innovatie 

Het succesverhaal van de Bosch-ruitenwissers begon in 1926, toen het eerste elektrische ruitenwissersysteem op de markt kwam. Tal van innovaties later staat Bosch nog altijd aan de top in deze sector – denk maar aan spoilerruitenwissers, voorruitwassystemen, sproeiwissersystemen met geïntegreerde sproeiers en Aerotwin-ruitenwissers met gepatenteerde wisserrubbertechnologie.

 

Technologische partnerschappen 

Bosch werkt onvermoeibaar aan nieuwe producten, met de hulp van een groot aantal autofabrikanten.
Zo is het innovatieve Power Protection Plus-ruitenwisserrubber maar één van de innovaties waarmee Bosch duidelijk aantoont welke technologieën in de toekomst de boventoon zullen voeren.

 

Voor elk voertuig de ideale ruitenwisser 

De ruitenwissers van Bosch passen perfect op bijna alle voertuigen – van de nieuwste automodellen tot bedrijfsvoertuigen en klassieke oldtimers. Voor bijna 99% van alle wagens op onze wegen heeft Bosch een ruitenwisser, een bijzonder hoog cijfer.

 

Flexibel assortiment 

Het aanbod van Bosch is erg uitgebreid. Voor elke markt en klant, voor elk voertuigtype en verkoopkanaal is er wel een geschikte ruitenwisser te vinden.

 

Uitermate betrouwbaar en veilig

De ruitenwissers van Bosch moeten zware prestatie- en duurzaamheidstests doorstaan – zowel in het testlaboratorium als op het voertuig zelf. De vele jaren ervaring van Bosch als ontwikkelaar en fabrikant maken hier het verschil. Het resultaat: de ruitenwissers passen perfect en presteren ongelofelijk sterk.